Tuesday, April 27, 2010

: Senam oh senam :



Mornin Uols!!!..

G mana kerja today?. Hari nih partner-partner gilaku ada yang kena keje di luar kawasan dan ada yg ambik AL. So tinggal la aku keseorangan ditemani JEJAKA PERASAN..hehehehe...:)

OK actually hari ni nak cite pasal semalam kelas gym ku di FF. Kalau dah baca entri aku sebelum ini, sure korang tau yang aku suka join 2 kelas dengan instructor yang sama iaitu Mr. Ken.. mmg SYOK habis kalau join kelas dia. Memang enjoy sesangat, kalau pergi kelas dia, x perlu work out..memang keluar peluh macam buat workout tetapi kalori tatau la terbakar berapa kan.....So kepada kaki GYM tu, apa kelas korang suka join..jom share la..

Sebenarnya tujuan aku join GYM ini disebabkan kesihatan aku, yelah dah masuk 3series, badan dah makin lemah, so kesihatan kena jaga. Aku tak nak la jatuh sakit kan. Alhamdullilah sejak join ini, aku lebih semangat dan bertenaga. YES!!..Lagi satu sebab aku nak shapekan badan aku sikit dan nak kembali bentuk badan aku macam zaman sekolah. Slim la gak!. Selain daripada itu, at least ini la hobi aku waktu lapang, asyik lepak mamak je berkembang..skrg lepak di GYM utk kecutkan apa yang kembang...

Kalau anda rasa macam saya, sila la join mana2 GYM yang terdapat di Malaysia. Biarlah kita habiskan duit sikit demi kesihatan kita. Bukan apa, ada kawan aku ini dia cakap dia tak kan masuk GYM yang mahal. Tetapi bagi aku korban sedikit duit tu daripada benda2 berfaedah lagi berbaloi kan. Gym pun mana ada mahal..ikut la budget anda kan..betul kan...:)

Baik la kawan-kawan...tu je dulu..c ya folks!!!

2 comments:

Darkbatman said...

kdg2 xperlu masuk gym pun xpe..tp amalkan kat umah xpun amek fitness trainer..hehe.. klau gym sorg2 xgune gak cz xtau nk blaja cmne.. cmne nk dpt bdn yg kita nk..hehe

[djsuriadhani] said...

amek fitness trainer?...hehehehe..x mampu ler...ala kita g gym je sorang2 tp ada ramai di sana..buat sama2...

tp jangan risau bro, dulu pernah amek trainner, dia dah guide kita apa yg patut buat...

skrg badan dah nampak shape dah..hahahahahaha