Thursday, February 21, 2008

medan, Indonesia

Hey guys...
Aku x tau nak cakap apa sangat
Cuma please2 doakan aku selamat pergi n pulang daripada medan. indonesia...
mungkin ini pertama kali travel bersama bonda tersyg..
i cannot tell everybody my feeling..
but please pray for me...

kita kena beringat sebelum apa2 terjadi..uwawawa...ada 3 jam lagi nak pergi LCCT...aduhai...bosan deh..

nasib baik aku jumpa anak2 buah aku..aku peluk cium diorang..tah la aku mmg sayang diorang...sayang sangat..diorang la buah hati aku..sementara aku tak dek anak lagi...aku paling geram dengan anak buah aku yang baru lahir tu..comel sangat!!!..geram habis!!!
kenapa aku harus sayuuu..oh tidak...

nak tinggalkan kawan2..sedih sebenarnyer tapi aku cover..lebih2 GENG LILIT... uols ttp di hati aku. wpun aku tadi cam gila2 di opis tapi hanya sebagai gurauaan dengan korang..next week jumpa lagi..insyallah....jangan rindu lelama..

leez..kak hanim ( i pray for you..hope operation berjalan lancar)...ana dan semua geng lepak...

budak2 vads...love u all..maafkan segala salah dan silap aku ek...

kawan-kawan lain,
aku pun sayang korang..

beg dah kemas cuma aku tgh nak tunggu semua hp aku di charge...mmm..aku rasa aku cam ni sebab aku tatau keadaan di sana cam ner kan lgpun ni pertama kali ke Medan. Aduhai..nervousnyer...tah apa2 poyo aku ni kan..

ok la nanti aku tulis lagi ek..tunggu aku balik..banyak cite tapi aku tak sempat nak tulis..hope u guys like read my blog..love u all!!..sms or call aku kalau aku leh balas balik...aku cuba ek..take care..daaaa

take care!!

muaah2xx...!!!

assalammualaikum...

Wednesday, February 13, 2008

Korang ni video anak2 buah aku yang dah pandai buat meeting diorang..kelakar2..tgk tau!


video

Birthday Musheera

happy birthday to you!!


Happy birthday to you!!

happy birthday Musheera Arumi & Long..

happY Birthday to you!!!



Pada
6 haribulan Februari lepas, merupakan birthday abg aku yang sulong bersama anaknya yang sulung, Sheera..So xcited ar dah 7 Tahun..So aku follow diorang g makan pizza hut lepas tu Shooping Time..Dia ni gila warna pink...patung Barbie mcm makcik dia cuma makcik dia masa kecil2 tak main patung barbie..hehehe..mak aku tak kasi..sedih siot..so anak buah la jadi mangsa..hahahahaha..

Apa2 pun Dia la Anak Buah pertama aku dan jadi geng sekepala..yelah aku tak pernah ada adik perempuan so bila dapat anak buah nih baru aku faham bagaimana perasaan itu..Dia pun dah besar kan, dah pandai pun. Kalau cakap dengan dia macam kawan dah. yelah barang kitaorg dah bersharing..kawan gaduh aku pun ada..hahahaha...kelakar....mak aku selalu bising yang aku gaduh dengan dia tapi nak buat cam ner dulu masa muda2 tak pernah gaduh mcm ni..yelah aku kan sorang je perempuan dalam family.

Aku pun tak sangka dia dah besar panjang, yelah dari dia baby, aku dok sama dengan dia..so aku pun rasa sedih tapi mak ayah dia lagi sayu. Macam tak percaya dia dah 7 tahun. Aku doakan semoga dia menjadi anak solehah dan menjadi seorang yang berguna di masa akan datang.

Yang best masa birthday diorang ni , abg aku dapat kete baru..gempak seh..birthday sama2..lepas tu dapat hadiah terbesar KERETA lak tu..rezeki abg aku kan...hehehe..

Mak Teh Sayang Sheera!!!

Kat bawah ni ada gambar Sheera bersama adik-adiknya dan sepupu dia..Ada video masa diorang main Kuda..hehehe..kecil2 dah pandai main kuda..hehehe..

[Sheera 7 Tahun]


[orang xcited main kuda..hehehe]

[aqil & sheera]

[marsha & allysa]

[Meeting Tergempar di Coffee Bean dengan Eleen & Deera]






video




psst..zie..ni la anak abg aku yg aku bawa masa dia baby ke KLCC..ko ingat x?..hehehehe

Happy New Year Everybody!

Apa aktiviti aku masa new year ek...ala just lepak di Laundry & the curve dengan budak2 office n kawan di umah aku...yang best malam..aku dapat usha sorang guy but dia menari kelakar habis siot...hahahahha..Sayang aku tak sempat nak minta nombor dia...Tak pe la..asalkan "cuci mata" kan

Apa2 pun Azam aku tahun ini kan macam list di bawah:

  • Kahwin!!
  • Vacation kat banyak tempat
  • Mantapkan keje
  • Beli Rumah
  • Baiki peribadi sendiri
  • Nak cari keje baru
  • Loving my family more..more and more..
  • dan tu je la kot...
2008...baru permulaan..
2007..banyak kenangan yang manis aku rasakan terutama sekali Kenangan Terindah Bersama Samsons dan pertama kali aku ke Jakarta & Singapore...what a great holiday. Dah lama aku nak pergi vacation over da Malaysia..Setakat ini kat malaysia, aku tak pernah pergi Sabah je. Tak dek Rezeki kan.

Well guys!!..HappY new Year 2008 and hope your dream will coming true in 2008!!

Kalau ada kenduri kendara, jangan lupa jemput aku ek....

Love you all!!!..