Friday, December 28, 2007

Hai guys!

Thx baca blog aku yg tak seberapa ini. Dah lama aku tak tulis kat blog kan, selalu baca blog orang. Jangan risau, blog aku ini tidak akan salah di sisi undang-undang Malaysia.. :)

Daripada aku terus mengarut kan, baik aku continue cite aku untuk hari ini. Disebabkan semalam aku lepak sampai pagi dengan budak-budak CMT, so aku bangun agak lewat hari ini, itu pun mak telefon aku..hahahahaha.. Bangun-bangun, ingat nak tengok Astro tapi DECODER cam haram....siot je kan..tapi aku sabar, aku pun cuba la jadi Technician Astro kan, cuba la apa yang patut untuk baiki tapi tak dapat-dapat.

So apa lagi aku call la AStro Helpline, punya lama nak dapat lepas tu operator cakap kejap..lepas tu diam...habiskan duit aku je..Tak apa, berkat kesabaran aku, so aku tunggu, dapat je terus aku pun dok bebel la dengan mamat tu. Bayangkan dia advised aku g kedai PHILLIPS tukar sendiri, haram la aku tak nak. Tapi sebab malas nak layan, aku letak, g tgk balik Decoder..Masih sama..sedih siot...

Lepas tu, aku call balik, bagus la kali ini CSR dia..terus aku cakap nak technician..biar dia check dulu..tapi Technician tak call aku lagi. Esok dan Ahad aku keje petang, so boleh la buat appoitment. Kerana kesanggapan aku, terus la aku online chatting dengan kawan2..lepas tu Moi2 ajak lepak umah. Tapi aku cakap aku ada keje, so malam la boleh lepak.

Dalam Maghrib cam tu, aku tgk cite ANDAI KU TAHU di RTM1 (dah itu je channel leh aku tgk), layan siot..aku memang hantu cerita Indonesia. Sambil itu, aku tengok YOUTUBE cari pasal Ahmad Dhani dengan Iklan indonesia. Kalau korang nak tahu, iklan daripada sana buat aku ketawa kadang-kadang, lucu banget dong..ops tercakap bahasa Indonesia lak..Jangan Marah...hahaha

Kira-kira 8.30, baru aku bertolak g umah Moi2 sambil bawa AIR GAS dari Kelantan untuk celebrate apa tah..(rupanya Birthday dia esok..aku lupa)..tapi ok la..kitaorang borak..GIRL TALK...Disebabkan aku lapar, aku pun blah awal, itu pun nak jumpa kawan-kawan aku yang lain. Nasib baik depa dok balas SMS aku...(Sorry rince, lambat balas SMS ko...2 la ko sombong lagi dengan aku..hahaha)

So dalam kul 10.20 malam, aku pun gerak pick kawan aku di ONE UTAMA & THE CURVE..yelah orang baru habis keje..Lepas tu yang paling kelakar kan dan memang selalu terjadi bila kuar makan, KITAORANG TATAU NAK G MAKAN DI MANA...Tanya sorang2 lepas tu ada la idea..lepas tu senyap..lepas tu pening..last-last pusing la Bangsar, Damansara, KL..tup2 idea datang...HAHHHHH..Kita makan cucuk2 di KL...hehehe..alhamdullilah kenyang dan selamat diet aku...Dok makan di tepi jalan tu, ada la mamat tua dalam kete dok mengorat..TOlong la korang, jangan la suka kacau anak dara orang. Ingat la bini kat umah tu hah. Geram aku dibuatnyer TUA TAK SEDAR DIRI....EMo lak..hahahaha..

Masa otw nak balik, aku tengok DATARAN MERDEKA meriah, oh rupanya ada acara gendang..apa tah acara tu..sapa tau?... Lama tak lalu kat sana, syok..teringat zaman muda-muda..mamat kete pun ramai lepak..tapi disebabkan kitaorg je perempuan, so lupakan aje la. Lagipun kawan aku sorang tu nak pergi toilet..mengada2...aku pun dok bebel dia..cakap tunggu la sampai jumpa stesyen minyak..hehehe..

Tapi aku tak balik terus, baru teringat Coffee Hut kat Taman Tun. Layan siot kat situ lepak minum. Aku harus la order Hot Chocolate w ice cream..yummy...Yg sorang lagi order Kopi Susu Ais dan sorang lagi Kopi Kluang. Sedap!!!! Tengah dok lepak, rupanya ada sekumpulan student dari Indonesia, hehehe..ganteng2..siap diorang usha..muka aku cam indo ke?..oh tidaaaaaaaaaakkkkk...hehehe...tak pe la janji layan....Aku pun tunggu my pet bro datang tapi ada tourment lak..so tak yah la..aku pun balik la sebab sorang tu dah habis curfew dia..ANAK MAK katakan..hahahahha..

Hantar diorang balik dan aku pun terus balik tapi masih sekarang tak tidur..Nasib baik keje petang esok. Hehehe..Ok la uols....jumpa esok lak..rasa dah penat menulis nih..dadadadadada...

Assalammualaikum....
Assalammualaikum and Hi guys!!

i'm Back!!...xcited je lebih...hahahaha..nak tahu today is my officema
tes aka ngok ngek frens punya Birthday...u want to know her...Tunnnnnngggguuuuu...

Firstly,


hApPY BItHDAY 2 u!
hApPY bIrHdAY 2 u!!!
hAPPY bIRTHDAY 2 aMoI AKA pUtrI!!
hAPPy bIRTHDaY 2 U!!!


hey babe,
happy birthday ya..sorry aku tadi masa kat umah ko blur2 la..biasa la tadi kan seisi meluahkan perasaaaaannn..hehehe..be cool girl..sorry i cannot do anything except be a good listener...
apa2 pun..keputusan dah dibuat..ko kena redah gak..esok aku dtg umah kasi hadiah ko yg ku simpan hampir seminggu..hahahaha..

Dia antara budak ofis yang agak rapat dengan aku..gila2 pun ada...hahahaha..dia baik suka tolong kawan, so kawan-kawan tolong jangan sakiti hati dia...nanti aku taaammmpooorr..hahaha..gurau2 je...Dia bukan CINA tapi MELAYU la...

laaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrriiiiiiiiiiiiiii

Apa2 pun..Love you la Moi-Moi!!!!!! I will be there for you walaupun aku nih lambat sampai...hah
ahaha....
Jumpa ko next week ok Moi2...hehehe

Ok guys..nanti aku tulis lagi pasal aku...hehehehe..Wait ar..i need time and mood writting ar..hahahahah







1st Posting

Hey guys! Wah ini first time aku tulis di blog sebelum nak masuk new year. Hari ini aku sanggap..Astro tak leh guna lagi!!!..Nih aku pun sangat2 bosan..tapi ok la daripada tak buat apa2..ok guys..nanti sambung balik..nak bersiap lepak di umah kawan..jumpa lagi..muah2x..