Thursday, July 31, 2008

31 July 2008

Wah seronoknyer malam tadi, aku menonton showcase Samsons. Memang la penat sebab balik keje, terus balik umah tukar baju, make up. Lepas tu terus gerak ke Mont Kiara. Call Samsons tak dapat sebab diorang penat dan tidur. So sms cakap tunggu diorang kat sana kan..

Lepak makan di Secret Recipe, lepas tu nampak krew diorang. So lepak sekali makan. Borak2..dok tunggu si Helmi & partner pun sampai..dok borak2..tiba2 Bams call..

B: Sur, di atas!..Its me Bams!!..Can you see me here..up! (aku pk la apa dia buat kat atas atap)
S: Mana kamu?
B: Liat atas dong..
S: Oh kamu..

Rupanyer si mamat tu melambai2 ke arah kami di bawah.So kami cakap kami tunggu di dalam aje. Masuk je. aduhai kena register..dah la bayar tiket RM 50 without drinks...cekik darah beb. Geram aku dibuatnyer.

Tapi demi Samsons..aku sanggup la....hehehe...Masuk dalam, terus lepak depan pintu utama backstage. We re luck la dapat meja situ. Dok intai diorang, wah masih melepak minum. Aku pun happy nampak diorang. Masa estraged perform (opening act), aku nampak krew dia, aku pesan cakap aku di luar. Terus dia bawa aku masuk..terima kasih mas..kamu baik sekali dong!

Selepas tu, aku pun melepak..dok borak n ambek gambar..hehehe..ada gak usha aku kenapa ke backstage tapi what to do Samsons is my friends..hehehe..Well..semlm kenangan terindah sekali..Lebih2 with si I..muhahahahahahaha..

Seronok tengok diorang perform..gempak seh...Macam mana pun hari ni jumpa.. lagi..yihaahahahahaha...Jangan lupa datang tgk diorang perform di Bar republic, Sunway Piramid at 9 pm...C u there..rugi sapa tak g..hehehe..leh kita berjumpa di sana..





[Puteri, Helmi, Kawan helmi, Aku]











[Aku bersama Mas Crew Samsons..tq banget mas]









[Aku bersama Bams]








[Aldri, Puteri, aku]






[Puteri,Aku, Bams]











[Konde!!!]







[Erik, Aku, Andi, Irfan]










[Aku, Andi, Irfan]








[Puteri, Aku, irfan]







[Aku ama irfan]

2 comments:

klubbkidd said...

yeay!! samsons!!!! ehehehe.. i am such a samsons freak!!!! help!!! LOL!

[djsuriadhani] said...

hahahaha..i know la
i nampak bertapa excited u semlm..
c u tonite ya!!