Sunday, July 20, 2008

20th July 2008

hari ini aku cuti so lepak umah je pagi2..aku dok cuba on9 kan guna laptop mak aku ini
tapi tk habis2 ERROR 691 lepas tu 678

puas la aku buat "dialer" GERAAAM...tapi aku sabar la..dengan cust. leh sabar
ni kan dialer aku sendiri kan. 
isk..sedap giler lagu Nubhan ni
jadi juara Carta Era lagi utk minggu ini..


Congratulation!!!

terselit lak iklan..yelah sambil aku tulis ini,aku dok dgr Carta Era (ulangan)...
dah lama tak dengar era sebenarnyer sebab aku dgr Mp3 je..tp nasib baik aku dgr era, ada Ari Lasso ler..hari tu ada showcase di Planet tapi aku tak dapat g sebab ada family matter..bukan rezeki aku kan..

ok sambung balik...

hari ini aku janji dgn officemate aku nak tgk wayangcite apa lagi kalau bukan Lelaki Kelawar tatau keala cite BatMan - The Dark Knightdisebabkan aku je cuti, so aku kena g awal nak beli tiket hope ada la...

tgh syok aku settlekan bab dialer aku nitiba2 "Long" call
suruh buka pintu..aku jenguk dulu..oh dia kat bawah bawa askar2 nyer..
cukup semua

  • Sheera
  • Aqil
  • Areesa
  • Marsya
  • Musyrif

tak lupa akak ipar aku pun ada..kesian Musyrif demam..aku dukung dia pun terasa panas dari kepala dia.kesian..dok menangis je
dukung baru diam...tapi kejap je diorang dtg sebab budak2 dok bising nak jalan..disebabkan diorang, aku pun cuci bekas turtle dan ikan mak aku..
hehehehehe..

rindu kat mak aku...

terus diorang balik,aku tgk tgk tv n makan..lepas tu naik balik,tgk laptop..masih error sama. geram2..lantak la, terus aku tutup, simpandan mandi..dan bersiap nak g One Utama
aku dok sms kawan2 akutapi semua bzagaknyer nak siapkan keje cepat2 kan

sampai je Ou..mak aih..parking tak dekso aku terpaksa parking kat bawah One World Hotel..jauh sial..tapi tak pe la bawah hotel je kanlepas tu aku g TGV...fullamak..ada kedai makan ala2 seoul di jumpai di OU..leh try...harga pun dalam Rm 38.88 for dinner....kalau lunch rm 20++. aku ni bab makan serahkan pada aku..

Di TGV, teringat zaman aku dulu keje sini..mmm..banyak kenangan...
lepas tu aku tgk kawan2 aku yg masih stay keje situ tak dek. so kena la beratur nak beli tiket yg kelakar aku sorang2 depan aku couple cina belakang lak couple dari Sabah
so aku buat2 tak nampak


[dalam hati jeles sebenarnyer]


so aku layan kepala sorang2..nasib baik la ada tiket kul 7.30 mlm..semua ikut plan
lepas beli tiket, aku dok sms diorang..so kerana masih awal..aku lepak starbucks sambil on9...aku pun ada usha kedai makan kat Jusco tu. alamak eh..rindu dulu selalu beli kat sini..kenangan yang ku rasa indah..

lepas aku jumpa dengan semua org. kitaorg dinner kat dave's deli..
mmg best giler la..akhirnya aku dapat makan gak roast chicken dia setelah sekian lama
sebelum ini dok teman kawan je..hari ni aku dapat..best2..

aku nak cakap ni pasal kawan aku ni..ada orang salah dengar bila aku cakap lokasi aku..siap salah jalan..hahahahahaha..sorry ek kawan2...aku gelak dah la salah parking...kuwang2...jahat kan aku..mentang2 la OU tu aku nyer..

sebelum tgk wayang, ramai2 g surau, tunaikan kewajipan sebagai Muslim
tapi yg kelakar, kawan aku sorang tu dok jalan cepat lepas kuar dari surau
sebab takut nak miss cite. padahal aku cakap sempat la iklan dalam 10 minit..

sampai je di pangung seperti aku cakap..cit tak start lagi
hahahahaha.


terus aku gelakkan dia
aku ni mmg kaki gelakkan org
tapi kawan2 aku pun suka gelakkan aku..
:P

tapi cite dia aku rasa Bagus tapi aku. paling benci dengan Joker. mmg aku paling benci dia..sebab dia asyik2 nak bunuh je...tak habis2 guna pisau
tarak ada kelas la...
tapi itu maknanyer lakonan dia menjadi sebab aku benci watak dia
tappi still aku tak berapa minat nak tgk lagi cite ini...
sebab terlalu ganas kot
but a good movie actually..
so jangan sapa ajak aku tgk lagi ek..mak tak suka nyah..

habis wayang, semua cepat2 nak balik
sebab sorang tu nak kejar LRT
nasib baik sempat

aku pun malas nak lepak lain...so aku balik ler...
layan tv..sepupu aku pun tak balik lagi
lepas tu aku sanggap dan skrg aku depan laptop ni..

yihaa...
lagu Sempurna- Andra& The Backbone on air..syok giler
teringat karaoke with my bro masa outing lepas..

ok la nanti aku sambung cite la
adios..

210708
3.23 a.m




4 comments:

mollyjinxed said...

ishhhhhh sedapnye dave's deliii

[djsuriadhani] said...

mmg ar..heaven tu,,

zeti said...

syoknye dia bjln.. mkn daves deli lg :)sue, nnt ltak gmbr ank2 sedara ko ek, aku nk tgk..

[djsuriadhani] said...

aku dah letak...cuba ko tgk page sebelum ini ada pasal anak2 buah aku
dah 7 org anak buah aku la..hehehehe