Friday, October 22, 2010

May - Sept 2010

May 2010

Halooo...
lama x update..
malas sbnrnyer..tak pe la aku buat summary dari May sampai October ok..

Yes..bulan ini bulan paling happy sebab contract keje aku dah sambung...sudah 5 tahun aku stay kat sini..gila seh...lepas tu aku official jadi QA (Quality Assurance Speacilist). Alhamdullilah

Waktu ini juga aku temui cinta ku..mr. Aswadie...lalalalala..


tu je la pasal bulan 5 nyer cite..

June 2010

Bulan ini..x ada menarik sangat cuma ada weeding kawan aku aka kembar masa aku di ACG department ..mek Siti Syaida..sorry x dapat dtg..jauh ke benor..hahahaha..

dan juga Ah Lex n Sue..teman lepak ku.. Congrats guys..

Tapi pasal keje nih la bulan pertama kena kerja shift..x suka tp redha je la..nak buat cam ner dah keje kan..kita ni keje dgn org bukan company sendiri..so follow je la..

yg best 060610 nih..aku celebrate birthday anak buah dgn abg long di Bagan Lalang...syiok habis...

then..WORLD CUP start bulan nih..aku sokong Brazil, Argentina..yaaaah..tp bengang la x masuk final..sedih2.. tp syok la layan bola dgn kawan2 di mamak..yeaah...

apa lagi ek..tah la..tu je la kot..based pada diary di E71 ku ini..hehehehe

July 2010

World masih panas lagi waktu nih..

then paling seronok gathering dgn ex ACG di Seoul OU..wow..i like...korang sure tau kan Seoul Garden nih seronok kalau kita leh masak sendiri n makan..layan...Then masa nih aku tgk Usher...pergh terbaik woo..fav singer..x sangka dia buat show kat sini..

Then ada suprise birthday for Cik pUteri kita...suka kan put..terkejut..tu pun tq belon n murni join sekaki utk suprisekan dia...tu je la dulu

August 2010

Bulan Ramandhan..so fhm2 la puasa la terawih la ..berbuka sana sini..meriah sangat..bonda pun berpuasa di KL..tp puas hati ler..masa nih la aku sentiasa minta penunjuk dgn allah swt dan banyak2 beribadah..alahamdullilah...:)..tp syg la aku x pernah berbuka puasa dgn dia..sahur pun sekali je..mmmm...tp banyak pasar ramadhan aku x g..uwawawa...

September 2010

Raya Time!!!..Alhamdullilah setelah berpuasa sebulan kan..akhirnya Hari Raya AidilFItri menjelma..kali ini aku beraya di Kuantan..yelah kesian akak ipar ku yg sarat tu hah (skrg dh meletup)..Tp sebelum balik Kuantan, kitaorg beraya di KL then balik Lipis jap..baru g ktn..yg best aku drive kete Myvi bonda ku..layan siot raya dgn kereta baru kan..Kali ini raya penuh bermakna sebab jatuh pada hari lahirku (11th September)..iaitu raya kedua..Aku dapat hadiah jam dari abg ngah n nyanyian anak2 buah ku yg comel..Lagi satu aku dapat beraya dgn bekas SKT n Smartian...wow...i like..Love u All..Miss u So much..

Setelah beraya sakan..masa nak balik lipis..abg ngah ku ajak g Cameron..aduhai..not excepted holiday tetapi seronok la semua family aku ada..best sgt2..Then lepas tu open house sana sini..sorry sangat2 kepada yg x sempat aku nak lawat..Best sangat la..makan2 jumpa kawan..

Tahniah kat Kak we Atas pertunangan mu...

Tu je la serba sedikit sejarah hidup ku 4 bulan lepas..apa2 pun..nanti aku tulis lagi ok...penat la..nak balik..esok nak balik ktn..yeaaah..

No comments: